Activitats

Activitats

El projecte de cuina ecològica es desenvolupa en dues vessants: una de formació i difusió, i una altra de producció gastronòmica i aprofitament alimentari.

A. El treball de formació i difusió està obert a tot el públic, amb tallers de cuina i informacions a la web i als nostres perfils a les xarxes socials, sobre receptes, propietats dels aliments, articles sobre temes de pagesia agroecològica, de sobirania i malbaratament alimentari…
Podreu trobar-les al bloc d’aquesta pàgina, a la pestanya de receptes, a l‘apartat ens interessa, i a les nostres pàgines de Facebook i Instagram.

Els tallers de cuina, també oberts a tothom, treballem segons l’estacionalitat, i tenim cura de seleccionar recepte saludables donant una informació nutricional de tots els ingredients utilitzats i com incorporals a la nostra dieta quotidiana.
Treballem donant eines, recursos i destresses senzilles a l’abast de tothom.
Per saber quins tallers tenim programats a curs termini mireu l’espai de calendari.
Hem organitzat també tallers de temàtica específica amb col·laboradors nostres. És el cas dels tallers de Pans a l’antiga.

A més volem compartir en obert receptes nostres, de patés, sopes, dolços… per fer a casa, preferentment vegetarianes.

B. El treball d’elaboració culinària es desenvolupa dins de l’associació, amb diverses propostes setmanals dirigides a les sòcies. (si t’interessa pregunta’ns com fer-te sòcia).
Aquesta producció s’elabora principalment amb ingredients ecològics, en molt bona part de pagesos i proveïdors del país. En l’apartat Proveïdors i xarxa podeu veure quins són aquests petits productors amb els quals treballem.

També aprofitem aquells aliments que tenen difícil sortida als mercats (pics de collites o produccions que per estètica i tamany no són acceptades), i elaborem algunes conserves artesanes amb cura i mètodes segurs.

I quan les sòcies ho necessiten fem càterings atenent les necessitats de cada esdeveniment.

TALLERS
TALLERS DE CUINA
MENÚS SETMANALS
MENÚS SETMANALS
SAM_2101 (1)
CÀTERINGS