Càterings

Càterings

Elaborem propostes de càterings per a les sòcies, entitats i particulars, adaptades a les seves necessitats, i amb especial cura de les qüestions dietètiques.

Amb els aliments i els estils de cuina propis de cada època de l’any, de manera molt arrelada al camp, i aprofitant els productes dels pagesos i artesans del país.

Treballem opcions veganes i vegetarianes, sense gluten, sense làctics…
Cuinem plats tradicionals de carn i peix per les celebracions familiars.
I fem pastissos i postres especials, també en versió crudivegana.

CÀTERINGS A PEU DRET

Per celebracions o reunions de treball

Quan necessiteu menjar sense entaular-vos, us proposem diferents tipus de plats:
Sopes, patés vegetals, tartes salades, coques, amanides, panades i cocarrois, pinxos, taules de formatges artesans…
I si voleu postres, aneu a la útlima secció de la pàgina.

Propostes
  • sopa de carbassa i camagrocs
  • sopa de moniato i llenties
  • sopa de fulles verdes i alga wakame
  • sopa de pastanaga, coco i coriandre
  • sopa de carbassó al curry
  • sopa taronja al romaní
  • sopa de coliflor a la cúrcuma
  • hummus de cigrons i remolatxa
  • tahina de carbassa i llavors
  • paté de llenties i ceps al vi de Porto
  • paté de xampinyons, llimona i farigola
  • tàrtar d’algues
  • tàrtar de camagrocs
  • confitat de carbassó, shiitake i tomàquet cirera
  • cremós de iogurt, alvocat i olives
  • almadroc provençal
  • cremós de tomàquet sec i mató
  • amanida d’hivern, amb arrels, llavors i magrana
  • amanida de cabdells amb tàrtar i germinats
  • xatonada amb algues i romesco
  • tabbuleh de quinoa i llenties
  • amanida de cuscús a la napolitana
  • braves de moniato amb salsa
  • hamburgueses de bròcoli i carbassa
  • tarta de tomàquet sec, pera, gorgonçola i rúcula
  • tarta de carbassó i formatge de cabra
  • tarta de tofu, espinacs i sèsam
  • coca de verdures i bolets
  • coca d’escalivada i algues marinades
  • truita de carbassó, tomàquet sec i feta
  • truita de ceba confitada i bolets
  • truita de patates
  • truita de ceba, carbassó i algues
  • cocarrois de bledes, panses i pinyons
  • panades de ceba, pebrot, tonyina i olives
  • crepes farcides de xampinyons, verdures i nous
  • formatges de vaca de Pujol-Orra: tendre, herbet, madurat i de llet crua
  • formatges de cabra de La Cabreria: madurat, amb pebre dolç, amb herbes

MENÚS ESPECIALS A MIDA

Per dinars i sopars 

Elaborem menús adaptats al vostre gust, en diferents estils de cuina.
Ja sigui la cuina tradicional del país: canelons, suquets de peix, rostits de pollastre o vedella…
D’altres cuines mediterrànies i orientals: lassanyes, tagines marroquins, mezze i kebabs àrabs, arrossos i currys.
O plats de la cuina vegetariana i vegana actual, de diversa inspiració.

Propostes
  • sopa de carbassa i camagrocs
  • sopa de moniato i llenties
  • sopa de fulles verdes i alga wakame
  • sopa de pastanaga, coco i coriandre
  • sopa de carbassó al curry
  • sopa taronja al romaní
  • sopa de coliflor a la cúrcuma
  • gaspatxo andalús
  • gaspatxo amb cireres
  • gaspatxo de síndria
  • gaspatxo de remolatxa
  • gaspatxo de meló
  • amanida d’hivern, amb arrels, llavors i magrana
  • amanida de cabdells amb tàrtar i germinats
  • xatonada amb algues i romesco
  • tabbuleh de quinoa i llenties
  • amanida de cuscús a la napolitana
  • taula amb diversos patés vegetals i/o làctics
  • taules de formatge amb melmelades o amanida, i pa
  • curry de verdures, ou i coco
  • parmigiana d’albergínia, i mozzarella
  • pastís de verdures i salsa vermella de camagrocs
  • pastís d’escalivada amb salsa d’olives
  • canelons clàssics de carn rostida
  • canelons de vedella i bolets
  • canelons de pollastre
  • lassanya de peix i gambes
  • lassanya de llenties, xampinyons i nous
  • lassanya de bolonyesa, de vedella, de seitan o de soja
  • suquet o romesco de peix, musclos i llagostins
  • suquet o romesco d’algues
  • estofat de sípia i mandonguilles
  • marmitako de bonítol
  • rostit de pollastre a les herbes amb patates, pomes i moniatos
  • fricandó de vedella (o seitan) i bolets, amb arròs
  • tagine de xai i fruita seca
  • paella de verdures i bolets
  • paella de l’horta amb carn o proteïna vegetal
  • paella marinera
  • sayadieh: arròs basmati amb peix i salsa de sèsam
  • fideuà de sípia, trompetes i faves

DOLÇOS, BEGUDES I ENTREPANS

Postres, pastissos, esmorzars i berenars

Us podem proporcionar esmorzars i berenars amb beguda calenta o freda, dolços i entrepans.

Elaborem reposteria en diversos formats: galetes, madalenes, trufes, crepes i blinis amb cremes dolces.
A més de pastissos  clàssics, vegans i crudivegans. I alguns postres de cullera: mousse, pudin, compota…

Si voleu que siguin vegans, sense gluten, sense làctics, o sense ous, o teniu alguna intol·lerància, adaptem les receptes.

Propostes
  • galetes de castanya i coco, sense gluten
  • galetes d’espelta i ametlla
  • cookies de xocolata o nabius
  • cookies de gingebre i cacau
  • magdalenes integrals d’espelta i llavors
  • magdalenes integrals de blat persa i cacau
  • magdalenes integrals de poma sense gluten
  • trufes de coco i cacau
  • trufes de coco i poma
  • trufes de garrofa i civada
  • crepes i blinis amb gluten i sense
  • crema de dàtil, sèsam i taronja
  • crema de dàtil, sèsam i cacau
  • crema d’avellanes i cacau
  • brownie
  • pastís de pastanaga amb figues i crema de mató/coco
  • sacher de fruits vermells
  • pastís de pastanaga, avellana i taronja
  • pastís de poma
  • pastís cru de remolatxa i cacau
  • compota de poma amb cruixent de llavors
  • puding de kuzu, coco i maduixes
  • mousse de moniato i cacau
  • iogurt artesà de vaca amb melmelades nostres i llavors
  • café de Chiapas
  • tés variats
  • infusions variades
  • xocolata desfeta, amb làctic o cereal
  • llet de vaca
  • begudes vegetals de civada, soja o arròs
  • infusions fredes de té, rooibos i aromàtiques
  • aigües de fruita i aromàtiques
  • entrepans de pernil dolç i formatge
  • entrepans de formatge
  • entrepans de pernil curat
  • entrepans de tofu marinat