Elaborem propostes de càterings per a les sòcies, entitats i particulars, adaptades a les seves necessitats, i amb especial cura de les qüestions dietètiques.
Amb els aliments i els estils de cuina propis de cada època de l’any, de manera molt arrelada al camp, i aprofitant els productes dels pagesos i artesans del país.
Treballem opcions veganes i vegetarianes, sense gluten, sense làctics…
Cuinem plats tradicionals de carn i peix per les celebracions familiars.
I fem pastissos i postres especials, també en versió crudivegana.
CÀTERINGS A PEU DRET
Per celebracions o reunions de treball






Quan necessiteu menjar sense entaular-vos, us proposem diferents tipus de plats:
Sopes, patés vegetals, tartes salades, coques, amanides, panades i cocarrois, pinxos, taules de formatges artesans…
I si voleu postres, aneu a la útlima secció de la pàgina.



Propostes
- sopa de carbassa i camagrocs
- sopa de moniato i llenties
- sopa de fulles verdes i alga wakame
- sopa de pastanaga, coco i coriandre
- sopa de carbassó al curry
- sopa taronja al romaní
- sopa de coliflor a la cúrcuma
- hummus de cigrons i remolatxa
- tahina de carbassa i llavors
- paté de llenties i ceps al vi de Porto
- paté de xampinyons, llimona i farigola
- tàrtar d’algues
- tàrtar de camagrocs
- confitat de carbassó, shiitake i tomàquet cirera
- cremós de iogurt, alvocat i olives
- almadroc provençal
- cremós de tomàquet sec i mató
- amanida d’hivern, amb arrels, llavors i magrana
- amanida de cabdells amb tàrtar i germinats
- xatonada amb algues i romesco
- tabbuleh de quinoa i llenties
- amanida de cuscús a la napolitana
- braves de moniato amb salsa
- hamburgueses de bròcoli i carbassa
- tarta de tomàquet sec, pera, gorgonçola i rúcula
- tarta de carbassó i formatge de cabra
- tarta de tofu, espinacs i sèsam
- coca de verdures i bolets
- coca d’escalivada i algues marinades
- truita de carbassó, tomàquet sec i feta
- truita de ceba confitada i bolets
- truita de patates
- truita de ceba, carbassó i algues
- cocarrois de bledes, panses i pinyons
- panades de ceba, pebrot, tonyina i olives
- crepes farcides de xampinyons, verdures i nous
- formatges de vaca de Pujol-Orra: tendre, herbet, madurat i de llet crua
- formatges de cabra de La Cabreria: madurat, amb pebre dolç, amb herbes
MENÚS ESPECIALS A MIDA
Per dinars i sopars



Elaborem menús adaptats al vostre gust, en diferents estils de cuina.
Ja sigui la cuina tradicional del país: canelons, suquets de peix, rostits de pollastre o vedella…
D’altres cuines mediterrànies i orientals: lassanyes, tagines marroquins, mezze i kebabs àrabs, arrossos i currys.
O plats de la cuina vegetariana i vegana actual, de diversa inspiració.
Propostes
- sopa de carbassa i camagrocs
- sopa de moniato i llenties
- sopa de fulles verdes i alga wakame
- sopa de pastanaga, coco i coriandre
- sopa de carbassó al curry
- sopa taronja al romaní
- sopa de coliflor a la cúrcuma
- gaspatxo andalús
- gaspatxo amb cireres
- gaspatxo de síndria
- gaspatxo de remolatxa
- gaspatxo de meló
- amanida d’hivern, amb arrels, llavors i magrana
- amanida de cabdells amb tàrtar i germinats
- xatonada amb algues i romesco
- tabbuleh de quinoa i llenties
- amanida de cuscús a la napolitana
- taula amb diversos patés vegetals i/o làctics
- taules de formatge amb melmelades o amanida, i pa
- curry de verdures, ou i coco
- parmigiana d’albergínia, i mozzarella
- pastís de verdures i salsa vermella de camagrocs
- pastís d’escalivada amb salsa d’olives
- canelons clàssics de carn rostida
- canelons de vedella i bolets
- canelons de pollastre
- lassanya de peix i gambes
- lassanya de llenties, xampinyons i nous
- lassanya de bolonyesa, de vedella, de seitan o de soja
- suquet o romesco de peix, musclos i llagostins
- suquet o romesco d’algues
- estofat de sípia i mandonguilles
- marmitako de bonítol
- rostit de pollastre a les herbes amb patates, pomes i moniatos
- fricandó de vedella (o seitan) i bolets, amb arròs
- tagine de xai i fruita seca
- paella de verdures i bolets
- paella de l’horta amb carn o proteïna vegetal
- paella marinera
- sayadieh: arròs basmati amb peix i salsa de sèsam
- fideuà de sípia, trompetes i faves
DOLÇOS, BEGUDES I ENTREPANS
Postres, pastissos, esmorzars i berenars



Us podem proporcionar esmorzars i berenars amb beguda calenta o freda, dolços i entrepans.
Elaborem reposteria en diversos formats: galetes, madalenes, trufes, crepes i blinis amb cremes dolces.
A més de pastissos clàssics, vegans i crudivegans. I alguns postres de cullera: mousse, pudin, compota…
Si voleu que siguin vegans, sense gluten, sense làctics, o sense ous, o teniu alguna intol·lerància, adaptem les receptes.



Propostes
- galetes de castanya i coco, sense gluten
- galetes d’espelta i ametlla
- cookies de xocolata o nabius
- cookies de gingebre i cacau
- magdalenes integrals d’espelta i llavors
- magdalenes integrals de blat persa i cacau
- magdalenes integrals de poma sense gluten
- trufes de coco i cacau
- trufes de coco i poma
- trufes de garrofa i civada
- crepes i blinis amb gluten i sense
- crema de dàtil, sèsam i taronja
- crema de dàtil, sèsam i cacau
- crema d’avellanes i cacau
- brownie
- pastís de pastanaga amb figues i crema de mató/coco
- sacher de fruits vermells
- pastís de pastanaga, avellana i taronja
- pastís de poma
- pastís cru de remolatxa i cacau
- compota de poma amb cruixent de llavors
- puding de kuzu, coco i maduixes
- mousse de moniato i cacau
- iogurt artesà de vaca amb melmelades nostres i llavors
- café de Chiapas
- tés variats
- infusions variades
- xocolata desfeta, amb làctic o cereal
- llet de vaca
- begudes vegetals de civada, soja o arròs
- infusions fredes de té, rooibos i aromàtiques
- aigües de fruita i aromàtiques
- entrepans de pernil dolç i formatge
- entrepans de formatge
- entrepans de pernil curat
- entrepans de tofu marinat