XIPS DE KALE
Temps de preparació
15 mins
Temps de cocció
10 mins
Temps total
25 mins
 

Fulles deshidratades de kale al forn

Course: Tapes
Cuisine: Vegana
Author: Teresa Farran
Ingredients
  • 1 manat de kale
  • 2 cullerades grans d'oli d'oliva extra verge
  • 2 cullerades grans de llevat nutricional
  • polsim de sal
  • polsim de pebre negre
  • polsim d'all en pols
Instruccions
  1. Encendre el forn a 150 º C i mentrestant rentarem les fulles, treurem el nervi central i les assequem amb paper de cuina o amb la centrifugadora i les esmicolem.

  2. Fem la preparació d'oli, sal, pebre i llevat nutricional.

  3. Posem les fulles en la plata de forn i li tirem la preparació anterior. Ho posem al forn durant 10-15 minuts i anem remenant i vigilant cada 5 minuts.

  4. Quan ja està cruixent deixar refredar i conservar en pot de vidre en un lloc sec.